Futboll

Humbin Vllaznia e Kika (tabela)

 

Dy elipset nga Anamorava që garojnë në Ligën e Parë të Kosovës – Grupi B, Vllaznia e Pozharanit dhe Kika e Hogoshtit kanë pësuar humbje dhe seriozisht rrezikojnë mbetjen e këtë rang garash. Kështu, Vllaznia që ka udhëtuar në Prishtinë për të luajtur me 2 Korrikun, ka pësuar humbje me rezultat 0:2. Kika që luajti në fushë të vet me Prishtinën e Re, ka pësuar me rezultat 0:1. Pas xhiros së gjashtë në Ligën e Parë të Kosovës – Grupi B, tabela ka këtë pamje:

You Might Also Like