Libri

Dëshmorëve të Lirisë

Heset Zymberi

U nisen

Rruges kah Dielli

Për të mbjellur emrat

Lapidar në  kohë.

Njëmijë vjetë

Ëndërruar kanë

Mollën në  bajrak

E nusen pa duvak.

Ecën

Udhëkryqeve historike

Dhe ranë dëshmorë

Për të mos vdekur kurrë.

You Might Also Like