Gjilan

Intelektualët sërish ndihmojnë familjet në nevojë

Sot me rastin e festave të fundvitit përsëri morëm rrugën për të i ndihmuar familjeve me nevoje.
Iniciativa e Intelektualëve këtë radhë ndihmoj 11 familje me pako ushqimore, me shpresën që sadopak të ju kemi ndihmuar në këto ditë të vështira atyre që kanë nevojën për djemt e qytetit.
Jemi 12 dhe nuk do të ndalemi kurrë, urime festat nga Intelektualët 1998

You Might Also Like