Gjilan

Ja deputetët nga Gjilani dhe numri i votave të tyre

Tetë deputetë do t’i ketë Gjilani në Kuvendin e Kosovës, kurse për t’ia arritur qëllimit kandidatët është dashur të marrin numër të  madh të votave. Doli që deputeti më i votuar nga Gjilani të ketë mbi 11 mijë vota, kurse deputet u zgjodh edhe kandidati që ka kaluar 7 mijë vota. Ja nga sa vota morën kandidatët nga Gjilani:

 

Ahmet Isufi (AAK) – 11025 vota

Zenun Pajaziti (PDK) – 10169 vota

Sami Kurtshi (VV) – 10164 vota

Besa Baftiu (VV) – 10123 vota

Ismajl Kurteshi (VV) – 9096 vota

Valentina Bunjaku – Rexhepi – 8683 vota

Lirije Kajtazi – 7904 vota

Imet Rrahmani – 7275 vota

You Might Also Like