Futboll

Ja ku do t’a përcjellin Intelektualët ballafaqimin Lincoln Red Imps – Drita

Adhuruesit e Dritës kanë vendosur që ndeshjen vendimtare për fazën tjetër të Champions League ndërmjet Lincoln Red Imps dhe KF Drita ta përcjellin në një ekran të madh, që do të vendoset te Palestra e Sporteve “Bashkim Selishta – Petriti” në Gjilan. Ja njoftimi i plotë i tyre:

Të dashur Intelektualë dhe qytetarë të Gjilanit. Prej se jemi informuar se nuk kemi mundësi të jemi pranë Dritës në Gjibraltar ne kemi filluar të organizohemi sadopak që Dritës ti japim të paktën mbështetje nga larg.

Pra, vendin ku do mblidhemi nesër po e zhvendosim te palestra e sporteve “Bashkim Selishta ” pranë një ekranit të madh.

 

You Might Also Like