Libri

Këto janë veprat e kompletit të shkrimtarit Ibrahim Kadriu që do të përurohen këtë të shtunë në Gjilan

Nesër, në Bibliotekën e Re të Qytetit në Gjilan, ora 12;00
përmes edicionit të Dymbëdhjetë të Manifestimit,

“Vjeshta letrare e Gjilanit”

PËRUROHET KOMPLETI ME VEPRA TË ZGJEDHURA I SHKRIMTARIT IBRAHIM KADRIU

Për dijeninë Tuaj, po i sjell titujt e veprave të përzgjedhura si dhe vitin e botimit apo ribotimit të tyre, e që tashmë vijnë sëbashku, pikërisht në vitin që shënon 77 vjetorin e lindjes si dhe 60 vjetorin e krijimtarisë letrare:

1.KOHË E VARUR NË LITAR
Për botuesin Nazmi Rrahmani
redaktor Anton Nikë Berisha

2. KROI I ILAÇIT
Redaktor Nazmi Rrahmani
botim i parë “Rilindja”, 1982
botim i dytë “Faik Konica”, 2019

3. KALORËSI I KARADAKUT
Redaktor Sali Bashota
Recensent Dr. Xheladin Shala
botim i parë Rozafa, 2007

4. NË VAJHALL
Redaktor Sali Bashota
botim i parë “Rozafa”, 2008

5. KAPËRCIMI I UJIT TË MADH
Redaktor Halil Matoshi
botim i parë KOHA,2014
botimi i dytë me titull: Tivari, rruga e vdekjes, Pena 2019

6. MISIONI RUS
Redaktor Zenun Çelaj
botimi i parë “Faik Konica”, 2016
botimi i dytë KOHA, 2017
botimi i tretë PENA, 2019
botimi i katërt, Baudelaire, Paris 2021

7. PJELLA E DREQIT
Redaktor Nazmi Rrahmani
botimi i parë “Faik Konica”, 2012
botimi i dytë St. Honore editions, Paris 2021

8. PËRTEJ BINARËVE
Redaktor Nazmi Rrahmani,
Botimi i parë ”Faik Konica” 2015
botimi i dytë në Jordani, arabisht 2020

9. VARRI I SHITUR NË DAMASK
Redaktor Zenun Çelaj
Botimi i parë KOHA 2019

10. ATA DY TË BURGJEVE
Redaktor Nazmi Rrahmani
Botimi i parë “ Faik Konica” 2019 

You Might Also Like