Futboll

KF Kika ndanë rrugët me trajnerin Trimor Hasani

Faleminderit Trimnor Hasani
KF KIKA njofton se me marrëveshje të dyanshme ka ndarë rrugët me trajnerin Trimnor Hasanin.
Trimnorit i dëshirojmë suksese në karrierë dhe e falenderojmë për punë profesionale që e ka bërë sa ka qenë trajner i KF KIKËS

You Might Also Like