Viti

KF Vllaznia e Pozharanit shpërndau ndihma në gjëra ushqimore për 12 familje skamnore

Kryesia e Klubit futbollistik Vllaznia nga Pozharani anëtare e Vala Superligës së Kosovës dhe një pjesë e simpatizante të këtij kubi bashkë edhe me disa tifoz “Tigrat” me rastin e festës së Fitër Bajramit, kanë shperndarnga një pako pako ushqimore për 12 familje skamnore.

Ky klub tani me antare e superliges kosovare që arriti suksesin historik ,perveq që knaqi publikun e vete me këtë sukses të arritur ai po interesohet edhe për të ndihmuar sado pakë në mynyrë simbolike familjet që janë në gjendje jo të mirë ekonomike. Keshtu kryesia e keti klubi sot bëri një gjest mjaftë human, duke shperndare pako me gjera ushqimore dhe duke i gezuar edhe keto familje në këte festë të Fiter Bajrami./Aziz Zuka

You Might Also Like