Sporte të tjera

KGJ ”Halil Alidema” dhe trajneri shpallën ndër më të mirët për vitin 2020 nga DKRS-ja e Vitisë

 

KGJ ”Halil Alidema” dhe trajneri shpallën ndër më të mirët për vitin 2020 nga DKRS-ja e Vitisë

Drejtoria Komunale për Kuturë ,Rini dhe Sport, në Viti nga fundi I muajit Janar ka organizuar një ngjarje me karakter sportive me që rast duke përmbylluar aktivitetet vjetore komunale në Sport, bëri edhe shpalljën e laureatve pra më të mirëve në sport për vitin 2020.
Edhe këtë vit në mesin emë të mirëve ishte padyshim klubi sportive I cili me aktivitetet dhe punën që ka bërë me plotë meritë u shpall më I miri Klubi I Gjimnastikës “”Halil Alidema”” I cili udhëhiqet nga profesori Hazir Alidema I cili është edhe themelues I këtij klubi I cili edhe ditë më parë u shpallë ndër klubet më të mira nga Federate e Gjimnastikës e Kosovës.

Kështu, krahas Klubit të gjimnastikëë Halil Alidema I cilu u vlerësua si klub më I mirë, me mirënjohje dhe me cmim si trajner më I mirë underua edhe trajneri I këtij klubi Hazir Alidema I cili mori edhe cmimin e karieres jetësore.

Edhe dy gjimnaste anëtare të këtij klubi Aksel Murtezi në kategorinë e junioreve dhe Eliza Ramadani në kategorinë e para-pionereve u nderuan me Falenderime dhe Mirënjohje për sukseset e arritura gjatë vitit 2020.

E trajneri i këtij klubi prof.Hazir Alidema, pasi ka falenderuar institicionet komunale përkatësisht DKRS-në në Viti, për këto cmime dhe vlerësime për punën e klubit, ka falenderuar edhe për ndihmën financiare që ka dhënë komuna e Vitisë këtij klubi I cili tash e disa vjet po shënon suksese të lakmueshme të cilat duhet vlerësuar sit ë tilla.Aziz Zuka

You Might Also Like