Futboll

Kika përshëndetet nga garat për Kupën e Kosovës

Prishtina, Ballkani, Gjilani, Drenica, Llapi, Malisheva, Fushë Kosova, 2 Korriku, Ramiz Sadiku, Ulpiana dhe Onix janë 11 ekipet që kanë vazhduar tutje.

Këto janë rezultatet e arritura sot:

Feronikeli 0–0 Fushë Kosova (Fushë Kosova triumfon në penallti 1-4)

FT’ Trepça ’89 2–2 2 Korriku (2 Korriku triumfon në penallti 3-4)

FT Ramiz Sadiku 2–1 Vushtrria (Ramiz Sadiku triumfon në vazhdime)

FT A&N 0–1 Gjilani

FT Drenica 3–1 Vllaznia Pozheranit

FT Besa 0–4 Prishtina

FT Malisheva 1–0 Istogu

FT Ulpiana 3–0 Vëllaznimi

FT Rahoveci 1–3 Ballkani

FT Llapi 2–1 Kika

FT Prizreni 1–5 Onix

You Might Also Like