Gjilan

Klubi i Gazetarëve “Beqir Musliu” humbi gazetarin më të mirë Gjilan

Klubi i Gazetarëve “Beqir Musliu” me dhimbje të thellë mori lajmin për ndarjen fizike nga ne të gazetarit Ganimet Klaiqit. Klubi i Gazetarëve “Beqir Muliu” pjesë e së cilit ishte dhe Ganimet Klaiqi i shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjes dhe të gjithë atyre që e kanë njohur e kanë punuar me Ganimet Klaiqin. Për gazetarinë kosovare e në veçanti për gazetarinë e Anamoravë humbja e Ganimet Klaiqit është e madhe dhe e pa zëvendësueshme. Klubi i Gazetarëve “Beqir Musliu” do ta kujtojë e përkujtojë gjithmonë me krenari e mburrje veprën dhe punën e mirë e të dobishme që ka bërë Ganimet Klaiqi. Klubi i Gazetarëve “Beqir Musliu”
Musa Sabedini kryetar.

You Might Also Like