Futboll

Kompletohet kryesia e KF Gjilani

KF Gjilani, pas riorganizmit dhe Kuvendit të mbajtur, ka nisur t’i plotësojë pozitat udhëheqëse në klub. Fillimisht KF Gjilani ishte bërë me kryetar të ri e ky është Florim Zuka e më pas ishte zgjedhur edhe drejtori sportive i klubit, ish- futbollisti Naser Ajeti dhe drejtori i financave Arlind Behluli, kurse tashti së fundi KF Gjilani është bërë edhe me drejtorin ekzekutiv, post të cilin do t’a mbajë Sevdil Robelli.

 

 

You Might Also Like