Gjilan

Komuna liron hapësirat në lagjen Dardania

Lirimi i hapësirave publike në lagjen “Dardania”

U bëjmë apel të gjithë qytetarëve, subjekteve afariste etj., që veprimet tona t’i kuptojnë si qëllim mira dhe në të njejtën kohë të bëhen bashkëkontribues me vetinciativë për një ambient më të qasshëm, duke liruar hapësirat e uzurpuara. Kjo do të ishte mënyra më ideale që të #bashkëqeverisim!

Alban Hyseni, kryetar i Gjilanit

You Might Also Like