Viti

Kryesuesi i Kuvendit Komunal të Vitisë, Naim Pira,uron qytetarët për Vitin e Ri 2019

 

“Qytetarë të nderuar të Komunës së Vitisë, me lejoni që në emër të Kuvendit Komunal të Vitisë, të ju uroj të gjitha të mirat,në Vitin e Ri 2019.

Gjatë vitit që po e lëmë pas, Komuna jonë ka pasur suksese të shumta dhe atë falë bashkëpunimit të Kuvendit Komunal të Vitisë pa dallime partiake dhe atë me qeverisjen komunale në Viti në të mirën e vendit tonë.

Ne do të punojmë bashkërisht me përkushtimin më të madh  në arritjen e sukseseve të reja edhe në vitin që po na pret  2019 ” thuhet ndër tjerash në urimin e Kryesuesit Pira.Aziz Zuka

 

 

You Might Also Like