Viti

Kryesusi i Kuvendit Bekim Aziz dhe komandatnti i Policisë në Viti Afrim Halili urojnë Ditën e tyre grave police

 

Me rastin e 8 marsit, Ditës ndërkombëtare të Gruas, kryesuesi i Kuvendit Komunal në Viti, Bekim Azizi, ka uruar të gjitha gratë dhe vajzat.

Ai sot ka takuar grate qe sherbejne ne policcine e KosoveMe këtë rast,  duke i vlerësuar ato për kontributin e tyre në këtë institucion të rendit e sigurisë. i pranishem ne  në këtë takim me rastin e 8 Marsit ishte edhe komandanti i stacionit policor në Viti.,Afrim Halili.Aziz Zuka

 

You Might Also Like