Viti

Kryetari Haliti dhe kryetari i Masonit Rusell takuan senatorin Tom Barret

 

 

Kryetari i Vitisë Sokol Haliti sot në agjenden e tij, gjatë qëndrimit të tij ne Michigen së bashku me kryetarin Rusell, takuan senatorin e shtetit të Michigenit Tom Berret .

Kryetari Haliti falenderoj senatorin për çdo përkrahje që ka bë per Kosoven dhe njëherit i bëri ftesë të vizitoj Komunën e Vitisë në një periudhë shume te afërt kohore.

Gjatë seancës së Senatit,senatori Berret përshendeti kryetarin Haliti dhe prania e kryetarit Haliti u prit me duartrokitje të gjata, njofton ZIP e Vitisës.Aziz Zuka

You Might Also Like