Viti

Biznesmeni Ahmet Terziu, kërkon votën tuaj në zgjedhjet lokale të 17 Tetorit!

/E sponzorizuar/

Biznesmeni Ahmet Terziu, kërkon votën tuaj në zgjedhjet lokale të 17 Tetorit !

 

Biznesmeni Ahmet Terziu, nje personalitet me kredibilitet një biznesmen tashme I njohur në komunën e Vitisë, ka vendos që të  kyçet në jetën politike .

Kësaj radhe ai si përfaqësues I listës “Guxo” në zgjedhjet lokale të 17 Tetorit për asamblenë komunale të Vitisë, kandidon në kuadër të Lëvizjes Vetëvendosje  dhe mban numrin 18.

I rritur me shumë vështirësi ekonomike, kurrë privilegje nga asnjë pushtet, përkundrazi i shkelur nga pushtetet e paraluftës por edhe të pasluftës.

Njëri i  dinjitetshëm dhe me autoritet, punëtor I dalluar dhe humanist I njohur I cili të gjitha të arriturat në aspektin ekonomik i ka  arritur me punë të ndershme !

Ahmet Terziu u lind më 02.04.1961 në fshatin Pozharan komuna e Vitisë. Shkollën fillore e kreu në Pozharan, kurse atë të mesëm në gjimnazin “Bora Ramizi”, drejtimi “Teknik Bujqësor”. Më pas vazhdoi shkollimin e lartë në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë.

Është i punësuar në kompaninë “Alba Company” duke ushtruar detyrën e menaxherit në prodhim dhe në tregti me shumicë dhe pakicë. Prioritetet e tij si asamblist do të jenë mirëqenia ekonomike dhe sociale, angazhimi maksimal ndaj qytetarëve duke zgjidhur problemet e tyre dhe duke shërbyer në ndalimin e dukurive negative, sidomos tek të rinjtë tonë.

Votën e qytetarëve e kërkon duke shtuar se nëse merr besimin nga qytetarët e komunës së Vitisë do të jetë “Zëri” I fuqishëm I tyre për të përquar kërkesat e tyre në organin më të lartë komunal në Kuvendin komunal.

Në listën fituese të Lëvizjes VETËVENDOSJE!, si përfaqësues nga lista “Guxo” Ahmeti garon me numrin 18. A. Zuka

You Might Also Like