Viti

Kryetari Haliti, priti një delegacion nga Bursa e Turqisë

Një delegacion nga Bursa e Turqisë, në krye me Celal Yalcin, ka vizituar sot Komunën e Vitisë. Gjatë këtij takimi ata janë pritur në takim nga kryetari i kësaj komune, Sokol Haliti dhe Drejtori për Kulturë, Rini dhe Sport, Milot Lala. Gjatë takimit kryetari Haliti I ka njoftuar mysafirët nga Bursa e Turqisë me rrjedhat dhe zhvillimet aaktuale në komuën e Vitisë. E të dy palët kanë bashkëbiseduar edhe rreth mundësisë së bashkëpunimit të metejm të të dyja komunave në fushën e Kulturës por edhe në fushat e tjera me rëndësi për qytetarët e të dyja komunave.Aziz Zuka

You Might Also Like