Viti

Kryetari Haliti uron gjithë besimtarët e besimit Islam për muajin e shenjtë të Ramazanit

Me rastin e fillimit të muajit të shenjtë të Ramazanit, kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti, ka përcjell urimet më të sinqerta besimtarëve mysliman, me dëshirën që ky muaj të jetë, muaj i mëshirës, muaj i faljes dhe mirëkuptimit të ndërsjellët, muaj i ngritjes morale, shpirtërore e fizike.

Uroi që muaji i Ramazanit ta gjejë vendin tonë, shoqërinë dhe familjet tona në harmoni, mirëqenie, lumturi dhe dashuri.

Ju uroj nga zemra, një Ramazan me agjërim të lehtë dhe të pranuar!

Me respekt:

Sokol Haliti

Kryetari i komunës së Vitisë

You Might Also Like