KRONIKË E ZEZË

Kryetari i Gjilanit thellësisht i tronditur me vrasjen e të riut Armend Behluli

Thellësisht i tronditur me rastin e fundit në fshatin Miresh, ku si pasojë mbeti i vdekur i riu nga Gjilani, Armend Behluli.
Në këto momente të rënda për familjen Behluli, jemi të gjithë me ta.
Ngushëllimet më të sinqerta për familjarët e të ndjerit, miqtë e të gjithë atyre që e njohën. Zoti ua lehtësoftë dhimbjen dhe urojmë që raste të tilla mos të përsëriten kurrë më!

You Might Also Like