Viti

Kuvendi Komunal i Vitisë me deklaratë të përbashkët kërkon nga institucionet qendrore të Republikës së Kosovës përfundimin sa më parë të shkollës në Pozharan dhe ndërtimin e çerdhes në Viti

 

 

Sot në Viti është mbajtur një seancë e jashtëzakonshme e Kuvendit Komunal të Vitisë, e cila është thirrur me kërkesën e shefit të grupit parlamentar të LDK-së. Në këtë seancë është diskutuar dhe miratuar një deklaratë e përbashkët e të gjitha shefave të grupeve parlamentare të përfaqësuar në këtë Kuvend.

Në këtë deklaratë e cila është votuar një zëri nga të gjithë të pranishmit pa dallime partiake, ju është bërë thirrje institucioneve qendrore të Republikës së Kosovës për përfundimin sa më parë të punimeve në ndërtimin e objektit tw ri tw Shkollës Fillore të Mesme të Ulët “ Halil Alidema” në Pozharan dhe ndërtimin e çerdhes në Viti.
Tutje gjatë seancës u kërkua që të bëhet një pushim i shkurtër për të formuluar deklaratën e përbashkët.
Pas votimit kjo deklaratë është nënshkruar nga shefat e grupeve parlamentare si: Ali Bajrami-LDK, Jakup Demiri-LVV, Taulant Haxhiu-PDK dhe Reshat Azizi-AAK.
Ndërkaq Ilir Zuka, anëtar i Kuvendit Komunal të Vitisë dhe njëherit Administrator i Pozharanit shpërndau paraprakisht të gjithë këshilltarëve një shqetësim nga banorët e këtij lokaliteti për mos përfundimin e këtij I cili ka filluar sw ndwrtuari nga fundi I vitit 2016 dhe ende nuk ka pwrfunduar ky project!!!!!!!! dhe dëmeve që po ju shkaktohet arsimit në Pozharan.Aziz Zuka

 

You Might Also Like