Sportet me dorë

KV Drita është në gjysmëfinale të Ligës “Gjergj Kastrioti – Skënderbeu”

Kualifikohemi tutje dhe jemi në Gjysmëfinale të Ligës “Gjergj Kastrioti-Skenderbeu”
KV DRITA mbyll me sukses pjesen e pare te Ligës “Gjergj Kastrioti-Skenderbeu” duke u kualifikuar në gjysmëfinale.
Të gjitha fitore me rezultat maksimal 3️⃣:0️⃣
KV DRITA vs Pogeadeci Volej 3-0✅
KV DRITA vs KS Partizani Volej 3-0✅
KV Fushe Kosova va KV DRITA 0-3✅
Pogradeci Volej vs KV DRITA 0-3✅
KS Partizani Voley vs KV DRITA 0-3✅
KV DRITA vs KV Fushe Kosova 3-0✅
Dhuratë SYLEJMANI: 112 pikë
89 të fituara nga 170 sulme me 55%,
135 pranime me 60%
7 Blloka
14 Shërbime dhe
31 pikë të humbura.
Loresa AVDYLI: 101 pikë
101 të fituara nga 179 sulme me 46%,
10 Blloka
8 Shërbime dhe
26 pikë të humbura.
Valmira RAMADANI: 43 pikë
34 të fituara nga 77 sulme me 42%,
2 Blloka
7 Shërbime dhe
12 pikë të humbura.
Venera KADRIU: 42 pikë
39 të fituara nga 82 sulme me 49%,
36 pranime me 85%
1 Bllok
2 Shërbime dhe
16 pikë të humbura.
Melek ERBUĞA: 22 pikë
15 të fituar nga 29 sulme me 48%
4 Shërbime dhe
3 Blloka
5 pikë të humbura.
Vlora BERISHA: 17 pikë
9 të fituara nga 25 sulme me 33%,
3 Shërbime
5 Blloka
6 pikë të humbura.
Ceren YILMAZ: 12 pikë
9 të fituara nga 19 sulme me 41%,
4 Blloka
8 pikë të humbura.
Irem YILMAZ: 11 pikë
9 të fituara nga 20 sulme me 48%,
61 pranime me 62%
2 Shërbime dhe
11 pikë të humbura.
Adelajda PRENGA:
48 pranime me 73% dhe
3 pikë të humbura .
Agnesa HAJDARI:
3 pranime me 33% dhe
2 pikë të humbura .

You Might Also Like