Gjilan

LDK i dërgon telegram ngushëllimi familjes Kadriu

Telegram ngushellimi
E nderuara familje Kadriu,
Me pikëllim të thellë e mora lajmin për ndarjen nga jeta të veprimtarit të madh të çështjes kombëtare, Sejdulla Kadriu.
Gjatë tërë jetës së tij, ai punoi e kontribuoi për të mirën e përgjithshme dhe për avancimin e të drejtave të shqiptarëve në një kohë të pakohë, duke mos u gjunjëzuar asnjëherë të vetme as kur e burgosën dhe e torturuan regjimi i kohës.
Kauza e tij që Kosova Lindore t’i bashkangjitet Republikës së Kosovës, mbetet amanet për ne.
Ngushëllimet më të sinqerta familjes, shokëve, miqve e bashkëveprimtarëve.
Lamtumirë, miku im!

You Might Also Like