Gjilan

Lutfi Haziri dënon sulmin ndaj gazetarit Taulant Osmani


Gjilan, 11 nëntor 2017 – Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka dënuar sulmin e sotëm ndaj gazetarit të Kallxo.com, Taulant Osmani.

“E dënoj sulmin ndaj gazetarit të Kallxo.com, Taulant Osmani, i cili ndodhi sot në Gjilan përderisa po e mbulonte një protesë. Ky është një akt i papranueshëm dhe kërkoj nga organet e drejtësisë që ta zbardhin rastin”, ka thënë Haziri. ​

You Might Also Like