SPORTI

Mimoza Shkodra – Bislimi, nënkryetare e KOK-ut

 

 

Ish-volejbollistja e njohur kosovare e tash nënkryetare në Federatën e Volejbollit të Kosovës FVK, Mimoza Shkodra – Bislimi është zgjedhur nënkryetare e Komitetit Olimpik të Kosovës (KOK). Ajo ka fituar besimin e delegatëve për të marrë një pozitë të tillë të lartë. Kjo njëherit është femra e parë në sportin kosovar që ka marrë një pozitë të tillë të lartë.

Gjithësesi se Mimoza Shkodra – Bislimi si një sportiste e dalluar dhe që bashkëjeton në një familje sportistësh e ka mëritur një post të tillë.

Në faqen e saj në facebook ajo ka shkruar.

 

Jam shumë mirënjohëse dhe falënderuese nga i gjithë komuniteti i SPORTIT në Kosovë dhe posaçërisht nga delegatët e KOK- ut për besimin e dhënë.

Faleminderit nga FVK për delegimin.

Për mua është përgjegjësi dhe këtë përgjegjësi do ta kryej me shumë nderë dhe profesionalizëm.

Faleminderit, faleminderit, faleminderit…!

kryelajmi.com

You Might Also Like