SPORTI

Mirënjohje “Post Mortem” për ata që dhanë kontribut në sport

Disa ish-sportistë e punëtor të dalluar të sportit që dhanë kontribut ndër vite gjatë vitit 2022 kanë shkuar në amshim, por komuniteti sportiv dhe komuna e Gjilanit nuk i ka harruar ata, andaj familjarëve të tyre u janë ndarë mirënjohje post mortem (pas vdekjes). Me mirënjohje të tilla janë nderuar:

Vedat Ibrahimi, ish-futbollist.

Aliriza Rexhepi, ish-boksier dhe ish-gjyqtar i dalluar i boksit.

Osman Ibrahimaj, ish-vullnetar i mëngjesit

Musa Musliu, sportist dhe ish-pedagog i sportit.

Mirënjohjet i ndau Musli Zymberi, kryetar i Shoqatës së trajnerëve të Boksit të Kosovës dhe trajner i Klubit të Boksit Drita nga Gjilani./kryelajmi.com/.

You Might Also Like