OPINION

Mos e harroni Anton Çettën

O njerëz të mirë të Kosoves mos e harroni shkrimtarin , profesorin e letërsië e patriotin shqiptar, i njohur për pajtimin e gjaqeve në Kosovë. Anton Çetta i bënë nderë Kosoves dhe jo vetëm, prandaj kjo shtatore sa më shpejt që vendoset aq më shumë mësojmë për kulturën, artin dhe shkencën në përgjithësi. I bëjmë nderë vetës tonë dhe të ardhmes së fëmijëve tanë. Izmi Zeka.

You Might Also Like