Gjilan

Në moshën 58- vjeçare ndërron jetë Agim Gagica

Në moshën 58-vjeçare, ka ndërruar jetë sot në Gjilan Agim Gagica. Njoftimin e kanë dhënë familjarët përmes rrjeteve sociale.

Njoftim mortor!

Të nderuar familjarë, shokë dhe miq, me pikëllim të thellë ju njoftojmë se sot me datë 08.11.2022, në moshën 58 vjeçare u nda nga jeta vllau jonë Agim Gagica.
Për varrimin e të ndjerit, do të ju njoftojmë me kohë.

Familja Gagica

Policia në Gjilan njoftoi sot në mëngjes për një vdekje të dyshimtë.

Mediafokus merr vesh nga burimet e veta se i ndjeri ka bërë vetëvrasje.

Ai ka qenë ish epror ushtarak në ish-Jugosllavi.

You Might Also Like