ARSIMI

Në Pogragjë të Gjilanit u shënua Dita e Shkollës – 24 Maji!

Sot në lokalet e SHFMU “Liria” në Pogragjë“ u shënua Dita e Shkollës. Të pranishëm ishin personeli arsimor, nxënësit e prindërit, mysafirë e bashkëfshatarë të shumtë. Kjo Ditë, që paraqet një nga ngjarjet më të rëndësishme të historisë së kësaj treve – Pogragjën dhe rrethinën, u shënua me aktivitete të ndryshme arsimore dhe kulturore.
Urime nxënësve, mësimdhënësve, prindërve dhe bashkëvendasëve, 24 Majin- Ditën e Shkollës. Urime drejtor Avdil Islami!

You Might Also Like