Viti

Në Pozharan, së shpejti do të funkcionon edhe E-Kiosku për shërbime të gjendjes civile e kadastrale për qytetarë

Banorët e lokalitetit më të madh të komunës së Vitisë Pozharanit, por edhe fshatrave për rreth, së shpejti do ta kenë mundësin që të shërbehen me dokumentacion të gjendjes civile, kadastrit dhe tatimit në pronw 24 orë, e kjo do të bëhët e mundëshme perms një “E-Kiosku” që do të vendoset në qendër të Pozharanit, ku qytetarët e Pozharanit dhe të fshatrave që gravitojnë në këtë lokalitet, më nuk do të kenë nevojë të udhëtojnë në Viti për tu pais me disa dokumente administrative të gjendjës civile dhe të kadastrit .

Ky projekt, që është financuar nga USAID-i në bashkëpunim me komunën e Vitisë, do të mundësojë shërbime më të shpejta për qytetarët, ndërkohë që shërbimet tjera si ato të kadastrit por edhe të tatimit në pronë, janë të parat që po fillojnë në komunën e Vitisë.

Aziz Zuk

You Might Also Like