Viti

Në Viti, nga USAID vjen edhe një projekti për punësimin e të rinjve

Për qytetaret e komunës se Vitisë vjen edhe një lajm i mirë. C është e verteta, Kryetari i Komunës Sokol Haliti, sot ka pritur në takim përfaqësuesit e USAID EMPOËER. Ku qëllimi kryesor i projektit është punësimi i të rinjve nga mosha 18 deri 35 vjeç. USAID-i ka përzgjedhur komunën e Vitisë, për të bashkëpunuar në këtë projekt, përmes këtij projekti kryesisht parashihet të ndihmohen të rinjtë vitias për tu përgatitur për tregun e punës, dhe atë kryesisht në sektorin privat.

Gjatë këtij takimi u bë gjithashtu me dije, se së shpejti do të publikohet thirrja për aplikim në këtë projekt të rëndësishëm. Përndryshe në këtë takimi nga USAID EMPOËER, kanë marrë pjesë Skender Rama, Artan Loxha dhe Nusret Vitija.Aziz Zuka

You Might Also Like