LAJME

Numër rekord bujqëve aplikantëve për subvencione në komunën e Vitisë

Numër rekord bujqëve aplikantëve për subvencione në komunën e Vitisë

Kryetari i komunës Sokol Haliti, ka vizituar të enjtën Zyret e Drejtorisë për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural në Viti, për t’t njoftuar nga afër rreth procesi të subvencionimit të bujqëve.

E lidhur me ecurinë e procesit të aplikimit atë e ka njoftuar Drejtori i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Naim Pira.Ai veq tjerash ka thënë se deri më tani është arritur një numër rekord i aplikimeve nga bujqit vitias.
Përndryshe bëhet me dije se afati për subvencion të bujqëve është i hapur deri me 25 Maj 2022.Aziz Zuka

You Might Also Like