Viti

Përkujtohet dëshmori Rashit Mustafa- “Komandant Karadaku”

Në përvjetorin e rënies së dëshmorit të kombit, kolonel Rashit Mustafa, i njohur në luftë si “Komandant Karadaku”, janë bërë homazhe tek varri i tij në varrezat e dëshmorëve në Viti.

Homazhe tek varri i kolonel Rashit Mustafës, bënë udhëheqës të Institucioneve komunale në krye me zv. kryetarin e komunës, Hasan Aliu dhe kryesuesin e Kuvendit, Bekim Azizi, Institucioneve tjera, si ata të policisë, organizatat e dala nga lufta e UÇK-së, subjekteve politike e qytetar të tjerë.Aziz Zuka

You Might Also Like