Gjilan

Pronarë biznesesh shqiptare nga Turqia takohen me kryetarin Hyseni

Kryetari i Komunës së Gjilanit, ka takuar pronarë të bizneseve shqiptare nga Turqia.
Gjatë takimit është biseduar lidhur me mundësinë e investimeve në rajonin e Gjilanit.
“Takim i përzemërt e vëllazëror me biznese shqiptare nga Turqia. Diskutuam për mundësitë e bashkëpunimit dhe investimeve në komunën tonë”, tha kryetari Alban Hyseni.

You Might Also Like