Gjilan

Remzi Azemi emërohet zëvendësdrejtor i Drejtorisë Rajonale të Gjilanit në Policinë e Kosovës

Remzi Azemi është emëruar zëvendësdrejtor i Drejtorisë Rajonale në Policinë e Kosovës shkruan Radio Star.

Emërimi i tij vjen si pjesë e ndryshimeve dhe përforcimeve të strukturave të larta të policisë për të përmirësuar shërbimet dhe për të rritur efikasitetin në menaxhimin e sigurisë publike.

Azemi, me një karrierë të gjatë dhe të suksesshme brenda policisë, ka treguar përkushtim dhe profesionalizëm të lartë në detyrat e tij të mëparshme.

Ai pritet të sjellë një perspektivë të freskët dhe të kontribuojë në përmirësimin e operacioneve të policisë rajonale.

– Advertisement –

Emërimi i tij është mirëpritur nga kolegët dhe komuniteti, të cilët kanë shprehur besimin se Azemi do të luajë një rol kyç në forcimin e sigurisë dhe rendit publik në rajon./radiostar/

You Might Also Like