Viti

Rregullohen rrethojat e oborrit të shkollës së mesme të lartë në Pozharan

rrethojat e oborrit të shkollës së mesme të lartë në Pozharan

Në vazhdën e projekteve që kanë për qëllim përmirësimin e krijimin e kushteve nëpër shkolla, por edhe sigurisë së objekteve, në shkollën e mesme të lartë në Pozhran “Kongresi i Manastirit”, ka filluar projekti i rrethojës së oborrit të kësaj shkolle.
Kryetari i Komunës së Vitisë Sokol Haliti, gjatë vizitës që I ka bërë punimeve që janë duke u kryer, ka thënë se do të vazhdohet edhe më tutje me investimet në shkollat e komunës sonë, në mënyrë që kushtet për nxënësit dhe personelin arsimor të përmirësohen dukshëm.
“Janë realizuar një sërë projektesh të rrethojës së oborreve të shkollave dhe do të vazhdojmë tutje”, është shprehur kryetari Haliti. Gjithashtu, kanë vizituar edhe ambientet e brendshme të shkollës, ku është bërë furnizimi me inventar të ri.Aziz Zuka

You Might Also Like