Show Biz

Këngëtarja Florijana Saliu që po mahnit me zërin e bukur

Florijana Saliu 18 vjeçarja nga Kërçova që jeton dhe vepron ne Zvicër me profesion dentiste,  ka një zë të  mrekullueshëm. Ajo tashme iu ka futur muzikës dhe po i mahnit zviceranet me zërin e saj te mrekullueshëm dhe ajo pritet shume shpejt t’i futet tregut muzikor. Ajo vetit i ka vënë një synim të ri, të pushtojë skenën muzikore zvicerane dhe duket se ia ka arritur qëllimit dhe është mjaftë e pëlqyer  edhe atje. E sigurt, energjike, plot ide dhe ëndrra për të ardhmen e saj në muzikë shumë shpejt do të bëhet realitet ngase është nje vajzë qe premton shumë në skenën muzikore.

You Might Also Like