Show Biz

Këngëtarët Granit Ismajli e Genc Prelvukaj lansojnë këngën e re të tyre “Lek i Madh”

Këngëtari Gjilanas Granit ismajli tani më ka hapur rrugët e sukseseve para,Graniti para
10 ditësh kishte lansuar këngën e tij të katërt ndërsa sa sot në mënyrë solemne
ka arrit për fansat e tij të lanson këngën më të re të tij.
Këngëtari i mirënjohur Genc Prelvukaj me partnerin e tij të talentuar tani më
Granit ismajli në bashkpunim kan arritur të sjellin këngën e re “Lek i Madh”
Kjo këng ka arritur për pak kohë të pritet jashtëzakonisht mirë ndërsa tema e këngës
ka të bëj se si fëmijët e zyrtarve shtetëror e qfaqin jetën e tyre lukzoze pa punuar fare
ndërsa luksin e tyre e promovojnë në rrjetet sociale të tyre.
“është një këngë mjaftë ritmike dhe është një mesazh nëpërmjet kësaj kënge që fëmijët e
politikanve tanë nuk punojnë por janë të pasur ndërsa për fansat tonë gjerë në fund të
vitit do të përgadisim befasira të tjera” ka bërë të ditur këngëtari Granit Ismajli
Këngën e kanë kompozuar Genc Prelvukaj e Granit Ismajli ndërsa video klipin e ka bërë

Blackfish Media.

You Might Also Like