Futboll

Skifterat: Vigan Ibërdemaj nuk ka vend në derbi

Vigan Ibërdemaj nuk ka vend në derbi, mos na sfidoni me veprime
Vigan Ibërdemaj nuk është i mirëpritur në Gjilan. Gjyqtari në fjalë, së bashku me Alban Shalen ishin iniciatorë të “krimit” në Skenderaj, me ç’rast klubi i Gjilanit u dëmtua rëndë.
Tifo grupi “Skifterat” ka pralajmëruar që ardhja e tij eventuale në Gjilan mund të ketë pasoja, pasi që ekzistojnë dëshmitë që ai qëllimisht e ka dëmtuar Gjilanin.
I bëjmë thirrje Komisionit për Delegimin e Gjyqtarëve ta zëvendësoj këtë gjyqtar me ndonjë tjetër, le ta rrespektojnë kërkesën e klubit të Gjilanit për t’i mos i gjykuar ndeshjet ku luan Gjilani.
Po ashtu, bëjmë thirrje gjyqtarëve gjilanas të referojnë pa presion dhe pa ndikime, duke ruajtur frymën e derbit dhe lojës fair-play.
Vigan Ibërdemaj dije që nuk je i mirëseardhur në Gjilan!
Tifo Grupi “Skifterat”

You Might Also Like