Show Biz

Ibadete Krasniqi këngëtare shum ë e pëlqyer e estradës kosovare

Ibadete Krasniqi është njëra nga këngëtaret pothuajse më të pëlqyera të estradës kosovare. Ajo jeton ne Gjermani prej shumë vitesh perveq se jeton atje ajo nuk e lër anash muzikën ajo po punon shumë per projektet me te reja ajo pritet te ket edhe bashkpunime me kengetar te mirënjohur te estrades kosovarë.

Ibadetja duke qenë njëra ndër këngëtaret më të pëlqyera të skenës muzikore shqiptare, ajo është shumë e angazhuar edhe në dasma dhe ahengje familjare. Ajo është njëra ndër këngëtaret më të kërkuara në dasma, sekretin se si arrinë të jetë e suksesshme në këtë drejtim tregon vet suksesi saj.

You Might Also Like