Te ndryshme

“Wolf” GmbH fillon bashkpunimin me “Wiessco” dhe “Blakaj Platrerie”

“Wolf” GmbH fillon bashkpunimin me “Wiessco” dhe “Blakaj Platrerie”

Kompania e njohur “Wolf” GmbH me seli në Fulda të Gjermanisë, ka filluar bashkpunimin me dy firma të njohura në Francë, “Wiessco” me pronar Johan Weiss-Cornuet dhe “Blakaj Platrerie” me pronar Adnan Blakaj.

Bashkpunimi në mes kompanisë “Wolf” GmbH e cila udhëheqet nga z.Ukë Blakaj, dhe dy firmave franceze, ka për qëllim ndërtimin e shtëpive të parafabrikuara nga druri në rajonin e Strasburgut të Francës.

Kompania “Wolf” GmbH ka mbi dhjetë vite që merrët me prodhimin e shtëpive të parafabrikuara nga druri në Gjermani.

You Might Also Like