Futboll

𝐑𝐚𝐦𝐚𝐝𝐚𝐧𝐢: 𝐃𝐨 𝐭ë 𝐥𝐨𝐝𝐡𝐞𝐦𝐢 𝐬𝐡𝐮𝐦ë 𝐩ë𝐫 𝐭ë 𝐚𝐫𝐫𝐢𝐭𝐮𝐫 𝐄𝐯𝐫𝐨𝐩ë𝐧

“Do të lodhemi për ta arritur objektivin dhe objektivi është dalja në Evropë. 90 % e ekipit është ai që kemi qenë edhe më herët. Na ka mundësuar për të mbajtur objektivin dhe seriozitetin e futbollistëve në stinorin vjeshtor. Ne nuk u dorëzuam, kemi dhënë maksimumin. Jam i bindur që me marrëveshjen që kemi bërë me presidentin Zuka do të jetë shumë më i lehtë stinori pranveror, pasi kur ke mbështetjen e presidentit është shumë më ndryshe”, deklaroi trajneri Zekirija Ramadani para mediave.

You Might Also Like