Gjilan

Alban Hyseni shpalos platformën për mandatin 4-vjeçar para strukturave të VV-së

Platformën për mandatin 4 vjeçar për udhëheqjen e strukturave të Lëvizjes VETËVENDOSJE!, kisha kënaqësinë ta shpalosja para aktivistëve e anëtarëve të Lëvizjes.

Si Kryetar i Qendrës në Gjilan, do të jem i përkushtuar në organizimin e brendshëm, bashkëpunimin dhe komunikimin e drejtpërdrejtë me strukturat e reja për të zbatuar në mënyrë efektive platformën time dhe ato të Gruas e Rinisë në Vetëvendosje.

VETËVENDOSJE! do të thotë Lëvizje e gjerë, struktura të reja, drejtim progresist dhe organizatë e fuqishme.

Ju ftoj të gjithëve të votoni në zgjedhjet e brendshme të Lëvizjes VETËVENDOSJE!, këtë të diel të 25 shtatorit, e të përmbyllim procesin zgjedhor suksesshëm.

You Might Also Like