Futboll

Anulohet miqësorja Prishtina e Re – SC Gjilani

Sport Club Gjilani konfirmon që dueli miqësor i paraparë të zhvillohej më datë 09 Janar ndaj KF Prishtina e Re është anuluar për shkak të kushteve jo të përshtatshme atmosferike.
Ekipi i Gjilanit vijoi me seancat stërvitore në pasdite sipas planit të stafit teknik në përgatitje për stinorin pranveror të kampionatit.
Për detajet e tjera rreth ndeshjeve kontrolluese dhe të rejave nga ekipi do informoheni me kohë përmes faqeve zyrtare të klubit.

You Might Also Like