OPINION

Apel për regjistrim sa më masovik

Shkruan:Refik HASANI

Nē Serbi do të bëhet regjistrimi i rregullt i popullsisë, të ekonomisë familjare dhe banesave e i cili ishte planifikuar të zhvillohet në vitin 2021.

Regjistrimi do të mbahet nga data 1 deri më datën 31 Tetor 2022.

Është në interes jetik që në këtë regjistrim të marrin pjesë edhe shqiptarët që jetojnë në Vojvodinë e Serbi që nënkupton, shqiptarët në Rajonin e Sanxhakut dhe Krahinën Shqiptare që përfshin Medvegjën, Bujanocin e Preshevën.

Apeloj qē të  gjithē shqiptarët masovikisht t’i përgjigjen këtij regjistrimi, pasi regjistrimi do të bëhet përmes numrit personal dhe pavarësisht banorët a janë rezident apo jo rezident.

19.09.2022

You Might Also Like