KRONIKË E ZEZË

Arrestohet personi i dyshuar për posedim të paautorizuar të substancave narkotike

Arrestohet personi i dyshuar për posedim të paautorizuar të substancave narkotike

Datë: 10 shkurt 2022, Viti

Në orët e pasdites të 09 shkurt 2022, Drejtoria rajonale e Policisë së Kosovës- Gjilan, njësiti për reagim të shpejt (NJRSH ) deri sa ishte në pikë kontrolli në Fshatin Drobesh -KK Viti ka ndaluar veturën Opel me targa vendore 06 ku ishin vozitësi dhe një pasagjer.

Gjatë kontrollit fizik tek i dyshuari pasagjer F. S i janë gjetur dy qese plasmasi me substancë të dyshuar narkotike e llojit Marihuanë në peshë prej 15.09 gram.

Pas intervistimit, ndaj të dyshuarit F. S, 23 vjeçar, shtetas i Republikës së Kosovës është iniciuar rasti për veprën penale ,,Posedim i paautorizuar i narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge neni 269”.
Me urdhër të prokurorit të rastit i dyshuari është dërguar në mbajtjeje për 48h orë.
Rasti procedohet në Prokurorin Themelore.

You Might Also Like