ARSIMI

Arsimi dual po bëhet në komunën e Gjilanit

Në vazhdën e fuqizimit të bashkëpunimit nënshkruhen marrëveshjet për fillimin e pilotimit të arsimit dual për nxënësit e shkollës së mesme të Agrobiznesit të komunës së Gjilanit.
Në bizneset “Koha Bar”, “Bujana” dhe “Planeti”, nxënësit e kësaj shkolle do praktikojnë atë që e mësojnë në shkollë, sepse teoria pa praktikë është e mangët dhe nuk sjell perspektivë.
Faleminderit biznesëve për mundësin e bashkëpunimit dhe drejtorit të shkollës së Agrobiznesit, z.Xhelal Jetishi për angazhimin në realizimin e kësaj marrëveshje.
Punët e mira nuk kanë të ndalur.
Albana Demiri, drejtoreshë e Drejtorisë Komunale të Arsimit

You Might Also Like