Futboll

Astrit Thaqi nuk është më lojtar i FC Drita

FC njofton që ka përfunduar marrëveshjen me futbollistin Astrit Thaqi.
Astriti ishte bashkuar me klubin në sezonin 2023/24 dhe është paraqitur në 39 ndeshje në të gjitha kompeticionet.
Astriti ishte njëri prej futbollistëve kyç në skuader dhe FC DRITA i dëshiron shumë suksese në vazhdim të karrierës së tij.

You Might Also Like