Viti

Bashkëpunimi i Policisë së Kosovës në Viti me komunitete

Me datën 19.03.2024 njësiti Sektorial dhe ai në Komunitet të Stacionit Policor në Viti në bashkëpunim me përfaqësues të Këshillit të Bashkësisë Islame në Viti dhe përfaqësues të shoqatës humanitare ‘’Nëna Terezë’’ në Viti kanë shpërndarë disa pako ushqimore për banorët e komunitetit Kroat në fshatrat Vërnakollë, Vernez dhe Letnicë të komunës së Vitisë.
Me këtë rast Policia e Kosovës në Viti ka bashkëbiseduar me banorët e këtyre fshatrave duke i siguruar se gjithmonë do të jetë pranë tyre.
Policia e Kosovë punon dhe vepron për një ambient të qetë dhe prosperues për të gjithë qytetarët e saj.

You Might Also Like