LAJME

Brenda një ore sanohet problemi i gypit të ujësjellësit

Në këto momente, ekipet e Hidromoravës janë duke punuar intensivisht për sanimin e defektit të gypit kryesor të ujësjellësit, afër rrethrrotullimit në lagjen Iliria.

Siç konfirmojnë zyrtarët e kompanisë Hidromorava, problemi do të zgjidhet brenda një ore dhe do të ketë ujë të pijshëm pa ndërprerë për një pjesë të qytetit, të cilës i është ndërprerë nga e diela.

You Might Also Like